Dongguan Dalang Zili Wire Factory

Nyheter

Smic kan bära fanan om att rädda Huawai!
Släpp tid: 2020-07-31 08:57:16  träffar: 8

Smic kan bära fanan om att rädda Huawai!

Ända sedan Huawai gjorde ett genombrott på 5G har USA försökt med alla medel för att fullborda Huawai, som kan sägas vara fullt av tricks!Den här gången föreslog man att man skulle skära av tillgången på Huawei s och;39;s chips; Huawai befinner sig nu i en svår situation!

På tal om chips, de mäktigaste är ASML från Nederländerna, China Micro Semiconductor, Taiwan Semiconductor och SMIC.

ASML i Nederländerna är inte en god partner på grund av Wassenaar-avtalets begränsningar.

När det gäller forskning och utveckling av fotolitografiska maskiner har Kina Micro Semiconductor ingen fördel jämfört med " liten vit " Företag, så den har inget annat val än att tillkännage att " Det finns ingen plan för att utveckla fotolitografin. " Nej.

TSMC var dömd enligt FDI:s regler att inte vara en pålitlig OEM.

Därför är nyckeln för SMIC att få Huawai att komma ur problem att även om tekniken är bakåtvänd, har smIC en het " China heart " Nej.I maj 15 registrerades i synnerhet den andra etappen av den nationella stora fonden och den andra fasen av Shanghai Integrated Circuit Fund 2.25 miljarder US-dollar för SMIC, så att SMIC har tillräckligt med kapital för att utveckla och mer kapital för att utveckla teknik. 3.jpg

Den första halvledarlaserstealth wafer s-skärmaskinen, plus den nederländska ASML-litografin, har just förklarats vara i färd med att leverera, aldrig bryta, nu är den inhemska halvledarenheten i den " gyllene fönster " Det är redan öppet, kan Kina och\935;39;framstegen är s å snabba att det också bevisar att ju bättre, nu är den ekonomiska internationaliseringsperioden, också vill ha en karaktär ensam är omöjligt!




Låt oss vänta och se Huawei s uppgång i världen!


Tidigare: Varför är Type-C-gränssnittet ...

Nästa: Mobiltelefonladdning säkerhet su...