Dongguan Dalang Zili Wire Factory

Nyheter

Testning av elektroniska valstråd
Släpp tid: 2020-07-31 10:42:53  träffar: 8

På 2000-talet kan vi inte klara oss utan datorer, så USB-kontakten och spelutrustningen är särskilt bekväm och viktig.Nu kan vi använda trådtestapparat, trådtestare och annan trådtestapparat för att testa dess ledning, motstånd, spänning, läckageström och så vidare!


USB, ett brett spektrum av tillämpningar och gränssnittsteknik för PC-domäner.USB-gränssnittet stöder enhetens funktioner för koppling och uppspelning och heta - pluggningar.Universal Serial B är en förkortning av Universal Serial B, som är en utländsk bussstandard som används för att reglera anslutningen och kommunikationen mellan datorer och externa enheter.




För det andra bestäms datahastigheten för vanliga användare av hårddisken och OSS, så det finns ingen skillnad vid normal användning.Ju högre årskurs, desto bättre.Vanliga typer av kablar:USB, HDMI, VGA, DVI.




1.Datakabel: Använd en USB-port som vanligtvis är ansluten till datorn och en kabel i slutet av mobiltelefonen för att ladda ner eller ladda upp filer, ringsignaler, bilder etc. Om mobiltelefonen har en drivrutinskiva, måste du installera föraren först.




2.Infraröd: hänvisar till att två mobiltelefoner måste ha infraröda funktioner samtidigt och kan överföra filer vid det infraröda gränssnittet.




3.Bluetooth betyder kortdistans trådlös överföring.Den kan söka och sända inom kort med en dator eller mobiltelefon utrustad med Bluetooth, eller använda blåtooth headset för att prata trådlöst.Huvudsaklig verksamhet för Yutong Electronics: ljudkabel, kabel, elektronisk kabel, ljudkabel, terminalkabel, DVI-kabel, datormuskabel, växelström, elektrisk kabel, ljudkabel, USB-kabel.


Tidigare: Vad sägs om en dra tre flätade ...

Nästa: Varför är Type-C-gränssnittet ...